Sortiment

Vi inriktar oss främst mot Markentreprenad samt Takavvattning.

När det gäller Markentreprenad så tillhandahåller vi ett komplett sortiment av produkter och lösningar inom hantering och återvinning av Dagvatten / Regnvatten.

Här finns allt från det lilla enkla filtret som grovseparerar smuts, löv och småkvistar till avancerade filtersystem och partikelavskiljning som effektivt renar vatten till nivåer som motsvarar EU:s Ramdirektiv.
Vi producerar även Magasin för Infiltrering ut i mark och dammar eller  Fördröjning av vattnet för att effektivt kunna nyttja befintliga rörsystem.

Vi kan även leverera lösningar för att ta vara på samt återvinna Regnvatten i hushåll vilket är en starkt kommande trend gällande det ökande önskemålet om att kunna vara mer självförsörjande.

Effektiva modulära byggsystem / produkter tillverkas dessutom inom Mark & Park.

Inom Takavvattning finns en mängd intressanta artiklar. Här finns det mesta från den klassiska Renstratten som ansluts på stupröret till en hel familj av produkter inom temat att samla, hantera och utnyttja vatten på bästa sättet. Fräcka och designade artiklar som förgyller din Trädgård är delar av nyheterna inför säsongen.